• De wet van Murphy. In de hoek zitten waar de klappen vallen. Het zit ook nooit eens mee.
    Dit keer vielen de beslissingen van de scheidsrechter -die naar eer en geweten floot, laat dat duidelijk zijn- zwaar. Twee, in de ogen van vriend èn vijand, niet terechte rode kaarten en ook twee strafschoppen tegen. Bijna een uur lang met negen man moeten spelen. Ja, dan is een forse nederlaag moeilijk te voorkomen.
    Engelbert, in de tweede periode de ploeg met het minste aantal verliespunten, speelde niet best, maar vond het natuurlijk allemaal wel prima. De ruststand was overigens 1-0; de einduitslag “slechts” 6-0.
    Volgende wedstrijd voor Eenrum: de degradatiekraker tegen Bareveld, in ieder geval zonder twee geschorste basisspelers.
    Maar: de bal is rond. Elf tegen elf. Het blijft voetbal. ☺

Onderstaand: twee linkjes; naar de eerste rode kaart (oordeel zelf) en naar Anton die een strafschop stopt.