• Het zespuntenduel onderin de vierde klasse C eindigde na een brilstand bij rust in een gezien het krachtenverschil te ruime 4-1 voor de thuisploeg, waardoor de ploegen van positie op de ranglijst wisselden.
    Bij Eenrum ontbraken vier basisspelers, maar in het eerste uur van de wedstrijd was daar op het veld weinig van te zien. De invallers weerden zich kranig. De bezoekers hadden zelfs een veldoverwicht, maar qua kansenverhouding stond het 3-3. Het was de vraag wie de ban zou breken. In de 71e minuut was het Reza Fabrene die van dichtbij een voorzet binnen schoot. De bezoekers namen hierna achterin meer risico, waardoor de geelroden naar 3-0 konden uitlopen. Tim Spijk, de spits die als laatste man de wedstrijd was begonnen, maar na de achterstand van zijn ploeg weer op zijn vertrouwde stek spelend, kopte de eretreffer binnen. Kort voor tijd bepaalde Alwin Nap de eindstand nog op 4-1.
    Volgend weekend staat voor Eenrum het thuisduel tegen lijstaanvoerder SPW op het programma. Hopelijk wordt het “nieuwe” tweede veld vrijgegeven, anders wordt er uitgeweken naar Baflo.