• Bareveld en het bezoekende Eenrum ontliepen elkaar niet zoveel. Na een 1-0 ruststand waren de bezoekers ontzettend dichtbij de gelijkmaker, maar Bobo Miedema zag zijn inzet, nadat hij de keeper omspeeld had, toch nog van de doellijn gered worden. In de aanval hierop volgend werd het 2-0, waarna de roodbaadjes er eigenlijk niet meer in geloofden. Uiteindelijk werd het nog 4-1.

    In een sportieve wedstrijd vond de dienstdoende scheidsrechter het toch nodig maar liefst zeven gele kaarten te trekken, wat dat betreft was de uitslag 3-4. Aanvankelijk duurde het vrij lang voor er voor de doelen wat gebeurde. Nadat hij even daarvoor de paal al had geraakt tekende Bart Weishaupt voor de 1-0 ruststand.
    Zoals in de inleiding beschreven liet Eenrum een grote kans onbenut, waarna Bart Weishaupt na een misverstand in de defensie opnieuw scoorde. Tien minuten later werd het na een hoekschop via Glenn Mulder 3-0 en wederom dezelfde tijdspanne later werd een schot van invaller Olcay Aitundas voldoende van richting veranderd om Alex Plat kansloos te laten. De eretreffer kwam uit een strafschop op naam van Tim Spijk.
    Als de KNVB er toestemming voor geeft wordt het duel van komende zondag, Eenrum-MOVV, vanwege de erbarmelijke toestand van het tijdelijk als hoofdveld dienst doende trainingsveld i.p.v. in Eenrum in Midwolda afgewerkt.

    onderstaand: link naar samenvatting