• Eenrum-MOVV, vanwege de slechte toestand van het beschikbare veld in Eenrum, op verzoek van de clubs door de KNVB omgedraaid en dus in Midwolda gespeeld, eindigde in een duidelijke overwinning van MOVV: 1-6.
    Eenrum te zien trainen en te zien voetballen in competitieverband: het is een groot verschil. Ook zondag weer. Op de trainingen spatten de frisheid, het enthousiasme en het plezier er haast van af. Om het “echie” is hier weinig van over en zijn de betrokkenheid en het meelezen van de wedstrijd te vaak ver te zoeken. Vrijwel binnen het half uur stonden de in het zwart gestoken roodbaardjes dan ook met 0-4 achter, hetgeen ook de ruststand werd.
    In de pauze werd er het een en ander rechtgezet en volgde er een betere tweede helft van Eenrum. Eindstand niettemin 1-6, met Tim Spijk als de maker van de eretreffer. De komende twee wedstrijden, tegen mede-laagvliegers Amicitia en Wedde, brengen hopelijk naast beter spel ook welkome punten!