• Eenrum en Engelbert hadden een primeur: voor het eerst in de historie eindigde de wedstrijd in Eenrum in een gelijkspel. Twee keer nam de thuisploeg de leiding, maar het was gezien met name het spel in de eerste helft volkomen terecht dat de bezoekers toch niet met lege handen huiswaarts keerden.

De wedstrijd werd op het bijzonder hobbelige trainingsveld afgewerkt: er komen biljartlakens aan, maar dat duurt nog even. De eerste kansen kwamen ook voort uit de slechte staat van het speelveld. De bezoekers wisten nog niet te profiteren, de thuisploeg wel: 1-0 via Sam Hanenburg. Engelbert bleef de beste kansen houden, maar pas in de 38e minuut werd het via Hessel Veenstra gelijk. Even later mocht Tyrell Olthoff aanleggen vanaf de vlak voor de wedstrijd nog gekalkte elfmeterstip, maar invaller-keeper Erwin Spanninga koos de goede hoek en stopte de strafschop. Op slag van rust kopte Tim Spijk bij de eerste paal een hoekschop van Sander Smit onberispelijk binnen: 2-1.
    Na de thee een gelijk opgaande wedstrijd, hoewel het rommelig bleef. Er werd nog één keer gescoord. Een schuiver van Henri Groenbroek verdween in de lange hoek.

onderstaand: link naar samenvatting