• Op vrijdagavond 29 april kwamen de 30+ dames van Eenrum in actie op sportpark Winsum-West te Winsum. Daar VVK niet op kwam dagen verloor dit team al haar wedstrijden reglementair met 3-0. De selectie bestond deze keer uit: Maaike Lokken, Annika Werkman, Kim Melchior, Sonja van der Laan, Wendel de Boer, Debbie Gobets, Linda Faber, Selina Vorenkamp, Marije Pancras en Korinne Huizenga. De uitslagen waren als volgt:

vv Winsum – Eenrum 2-0

Deze wedstrijd ging aardig gelijk op met dien verschil dat Winsum wel scoorde en Eenrum niet. Al in de 3e minuut zag Linda Faber haar schot naast gaan. Aan de andere kant moest keepster Kim Melchior ook redding brengen. Toch lukte het Winsum om in de 6e minuut door te breken en de 1-0 te scoren. Beide ploegen bleven aandringen en kregen wederzijds kansen. Het was echter Winsum dat in de 24e minuut een gaatje vond en de eindstand op 2-0 bepaalde.

VVK – Warffum 0-3

vv Winsum – VVK 3-0

Eenrum – Warffum 4-1

Tegen Warffum liep het stukken beter. Nu stond Marije Pancras op het doel daar Kim Melchior wegens een handblessure niet verder kon. Eenrum sloeg al in de 1e minuut toe. Anouk Faber noteerde de 1-0. Warffum probeerde wat terug te doen maar het was weer Eenrum dat in de 2e minuut de score opvoerde. Maaike Lokken passte op Debbie Gobets die er 2-0 van maakte. Uit de tegenstoot een minuut later maakte Warffum er toch weer 2-1 van. Eenrum wilde echter deze wedstrijd winnen en zette aan. Echter ook Warffum liet zich niet onbetuigd maar zag haar inzetten over gaan of vond Marije Pancras op haar weg. Aan de andere kant duurde het tot de slotfase eer Eenrum de zege definitief veilig stelde. In de 27e minuut was Maaike Lokken opnieuw de aangever en Debbie Gobets de doelpuntenmaakster: 3-1. Drie minuten later werd de 4-1 eindstand bepaald toen Debbie Gobets de uittrap van keepster Hilma Zwart oppikte en terug inschoot.

Warffum – vv Winsum 1-5

VVK – Eenrum 0-3

Dit leverde de volgende stand op:

1. vv Winsum 9 8 1 0 25 22- 2
    2. Eenrum 9 5 2 2 17 20- 7
    3. Warffum 9 2 1 6 7 8-22
    4. VVK 9 0 2 7 2 3-22

Door deze resultaten is vv Winsum praktisch niet meer te achterhalen. De 4e en laatste ronde wordt op vrijdagavond 13 mei in Eenrum gespeeld.