• In de thuiswedstrijd tegen Zevenhuizen op maandagavond 11 april wilden de voetbalsters van EKC 2 sportieve revanche nemen. In de uitwedstrijd (4-1 nederlaag) was men benadeeld door de scheidsrechter en dat wilde men nu rechtzetten. Het liep evenwel anders. De gasten waren feller in de duels en wisten elkaar gemakkelijker te vinden dan EKC. De thuisploeg speelde naar vermogen maar moest toch toestaan dat Zevenhuizen duidelijk meer voorin was. Zo had de defensie van EKC haar handen vol aan de snelle spitsen van Zevenhuizen. Wel kreeg de thuisploeg wat kansjes. Zo zag Chantal Hofman na een pass van Charlotte van Dort haar schot in de 13e minuut naast gaan. Een tweetal corners van Sanne Werkman kregen ook geen vervolg. Het was Zevenhuizen dat in de 18e minuut na een corner middels een klutsbal op 0-1 kwam. EKC probeerde wat terug te doen. Sanne Werkman stuitte op de keepster van Zevenhuizen terwijl even later Inge Mulder Chantal Hofman voor het doel zette die eveneens de keepster op haar weg zag. Nog weer wat later zag Hofman één van haar schoten naast gaan. Aan de andere kant bracht keepster Mila Bolt eerst nog redding maar werd zij in de 33e minuut alsnog geklopt na een doorbraak van Zevenhuizen: 0-2. Vier minuten later volgde na een corner door weer een klutsbal de 0-3. De eerste helft werd afgesloten door nog een redding van keepster Bolt en een afstandsschot van Chantal Hofman die naast ging.
    Ook in de tweede helft was Zevenhuizen de bovenliggende partij maar vooralsnog wist zij dit niet uit te bouwen. De thuisploeg begon ook wat meer naar voren te spelen maar dit leverde hen evenwel niets op. Het was weer Zevenhuizen dat in de 61e minuut ineens op 0-4 kwam. Het dichtst bij een treffer was Chantal Hofman nog. Eerst stuitte ze op de keepster en later ging een afstandsschot van haar naast. Aan de andere kant trof ook Zevenhuizen de paal maar in de 83e minuut was het wel weer raak: 0-5. De laatste wapenfeiten waren voor EKC. In de 88e minuut redde Birgit Bruinink nog op de lijn en nog in dezelfde minuut stuitte Chantal Hofman na een corner van Anouk Koster op de keepster. Zo bleef het 0-5 voor Zevenhuizen en wacht EKC nog op haar tweede overwinning. Zaterdag 23 april is de eerstvolgende wedstrijd thuis tegen Helpman 4, aanvang 15.15 uur sportpark Eenrum.

EKC 2 – Zevenhuizen 0-5 (0-3). 18. Zevenhuizen 0-1; 33. Zevenhuuizen 0-2; 37. Zevenhuizen 0-3; 61. Zevenhuizen 0-4; 83. Zevenhuizen 0-5.
    Scheidsrechter: M. Ammeraal (Eenrum)
    EKC 2: Floor Knook, Marlies Tammens, Kiki van der Horn, Mila Bolt, Sanne Werkman, Birgit Bruinink, Inge Mulder, Anouk Koster, Chantal Hofman, Ann Hazenberg, Sophie van Tilburg, Amarens van der Pol, Manouk Zaagman, Charlotte van Dort, Manon Krans.