• In de wedstrijd tegen de dames van ST Middelstum/KRC kregen de dames van EKC 3 zaterdag 5 februari niet datgene wat ze eigenlijk wel verdiend hadden. EKC was ietwat versterkt met Loes Korhorn, Johanna van de Steeg en Sanne Werkman (doel) van dames 2. Ook deed Kawthar Aldougheim van MO15 mee. Zij speelde een verdienstelijke wedstrijd en had de nummer 11 van Middelstum in de tang. Na een rustig begin was het in de 5e minuut gelijk al raak voor beide ploegen. Eerst was het Middelstum dat na een snelle aanval op 1-0 kwam. Maar vlak daarna trok EKC de stand alweer gelijk. Loes Korhorn wist in de voorhoede To Woensdregt te bereiken die de 1-1 binnen schoot. In deze helft waren de betere kansen voor EKC maar het schortte aan de afwerking. Zo wist de keepster van Middelstum in de 14e minuut net te redden op een inzet van Loes Korhorn. Vier minuten later kwam de bal via Loes Korhorn en Kim van der Meer bij To Woensdregt die net naast schoot. Middelstum probeerde ook wat maar kwam er eveneens niet door. In de 25e minuut wist de keepster van de thuisclub andermaal een schot van Loes Korhorn te pareren. In de 40e minuut belandde een inzet van Kim van der Meer tegen de paal terwijl drie minuten later Mila Ruchtie na een pass van Mikal Seny vastliep. Zo stond het bij de rust nog 1-1.
    Het begin van de tweede helft was voor EKC. De gasten hadden de zon en wind mee en namen na 5 minuten de leiding. To Woensdregt raakte eerst nog de paal maar kreeg de terugkomende bal onder controle en knalde de 1-2 binnen. Nadat To haar tweede inzet gepakt zag door de keepster was het in de 55e minuut wel weer raak. Via Kim van der Meer en To Woensdregt kwam de bal bij Loes Korhorn die succesvol uithaalde: 1-3. Er leek nog meer in te zitten maar Middelstum kwam nu weer meer opzetten. Het gelukte hen om in de 58e minuut de stand te verkleinen naar 2-3. De thuisploeg rook nu meer en begon meer naar voren te spelen. In de 66e minuut betaalde dit zich uit: 3-3. EKC wilde in ieder geval een punt over de streep trekken en speelde daar ook naar. Iedereen zette zich ten volle in. Het mocht helaas niet baten. Na een voorzet in de 79e minuut kwam Middelstum alsnog op 4-3. In het laatste deel van de wedstrijd zette EKC nog alles op alles om gelijk te komen maar alle drie de kansen daarop werden niet benut. Eerst was daar Loes Korhorn die haar schot in de 82e minuut naast zag gaan. Drie minuten later zette Loes To Woensdregt aan het werk maar zij wist ook niet af te maken. In de 87e minuut vond Loes Korhorn wederom To Woensdregt maar andermaal ging haar schot naast. Het wilde niet meer lukken voor EKC. Na een laatste corner van Loes Korhorn in de 91e minuut was het over en wist Middelstum met geluk de wedstrijd met 4-3 te winnen waar een gelijkspel meer op haar plaats was geweest. De dames van EKC 3 speelden een goede wedstrijd en spelen komende zaterdag thuis tegen Noordpool-U.F.C. uit Uithuizen om 10.45 uur in Eenrum.

ST Middelstum/KRC – EKC 3 4-3 (1-1). 5. Middelstum 1-0; 5. To Woensdregt 1-1; 50. To Woensdreft 1-2; 55. Loes Korhorn 1-3; 58. Middelstum 2-3; 66. Middelstum 3-3; 79. Middelstum 4-3.
    Scheidsrechter: S. Bolt (Middelstum)
    EKC 3: Sophie de Valk, Kim van der Meer, Ann Hazenberg, Mila Ruchtie, Mikal Seny, Daniek de Boer, Marenthe van der Maar, To Woensdregt, Eva Elzinga, Loes Korhorn, Sanne Werkman, Johanna van de Steeg, Kawthar Aldougheim.