•

V.V. Eenrum doet ook dit jaar weer mee aan Rabobank ClubSupport. Met ClubSupport biedt Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij V.V. Eenrum haar doel te behalen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor onze club.

Nog geen lid van Rabobank?
    Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank. Ben je nog geen lid? Log in bij internetbankieren en ga via 'Zelf regelen' naar ‘Lidmaatschap’.

Hoe kun je stemmen?
    Door in te loggen in de app of website (internetbankieren). Via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kun je klikken op Rabo ClubSupport.
    • Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
    • Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan. Wij zijn vermeld als V.V. Eenrum
    • Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
    • Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
    • Druk daarna op 'Stempunten indienen' om je stem uit te brengen.

Sponsorbijdrage
    Jouw stemmen zijn belangrijk voor onze club. Hoe meer stemmen, hoe hoger de sponsorbijdrage die wij kunnen ontvangen. Deelnemers kunnen stemmen op meerdere clubs. Vraag daarom aan kennissen, vrienden en familie of ze ook op V.V. Eenrum stemmen!

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport  Stemmen kan tot zondag 25 oktober.

Alvast dank,

Bestuur V.V. Eenrum