• Beste leden van VV Eenrum,

Afgelopen November zijn wij, Sandra en Marielle, naar de bijeenkomst geweest van de “Samenloop voor Hoop Hogeland”.

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette gaan ze samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

Op 19 en 20 juni 2020 vindt de 1e editie van de SamenLoop voor Hoop plaats in de gemeente Het Hogeland. Nieuwe sportpark in Winsum. SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen in estafettevorm. Teamleden wisselen elkaar daarbij af op een parcours. Dat doen ze 24 uur lang als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Elk team doet ludieke acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. De teams kunnen zich nu al inschrijven en starten met acties.

Inmiddels hebben zich via de website van samenloop voor hoop/hogeland al verschillende teams zich opgegeven. Wij zouden het leuk vinden als jij met je team of vriendengroep ook mee gaat doen. Alleen meedoen kan ook. Het belooft een geweldige avond en nacht te worden.

Opgave kost 15 euro per persoon.

Voor meer informatie kan je kijken op de website https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/groningen/het-hogeland-2020/