• SAMEN DOEN IS BETER

• Sponsoring

V.V. Eenrum is een bruisende vereniging, de grootste vereniging in Eenrum en haar directe omgeving. V.V Eenrum heeft een absolute spilfunctie binnen de Eenrumse samenleving: de leden trainen en spelen wekelijks, diverse vrijwilligers zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en supporters en andere belangstellenden ontmoeten elkaar langs de lijn en in ons clubhuis. Van jong tot oud voelt iedereen zich thuis bij V.V. Eenrum, want bij ons hoort iedereen erbij en doet iedereen ertoe.

Ons motto is, samendoen is beter en daarmee bedoelen we niet alleen onze leden, maar ook onze partners die het mogelijk maken onze vereniging in stand te houden. Sterker nog, zonder de inbreng van onze samenwerkingspartners in welke vorm dan ook zou het niet mogelijk zijn om onze vereniging draaiende te houden.

Hieronder vindt u een overzicht met onze talloze mogelijkheden tot samenwerking met ons, mocht u als partner of toekomstig partner vragen hebben of meer informatie wensen dan kunt u altijd contact opnemen met het Eric Schoenmakers (bestuurslid samenwerking) of Herald Jansen (voorzitter) of een mail sturen naar samenwerking@vveenrum.nl.

Mogelijkheden tot samenwerking:

Plaatsing Reclamebord

Langs het hoofdveld van VV Eenrum wordt het bord geplaatst van de samenwerkingspartner.

Duur overeenkomst: minimaal 2 jaar, na tweede jaar wordt de overeenkomst stilzwijgend verlengd.
    Aankoop reclamebord: ten laste van de vereniging
    Actiepunt samenwerkingspartner: aanleveren tekst en logo (digitaal)
    Afmetingen bord: 305cm x 65 cm

•   € 100,- per jaar

Wedstrijdbal

Vermelding op de televisie in de kantine van de vv Eenrum
    Duur overeenkomst: eenmalig.

•    € 50,-

Shirtreclame VV Eenrum

De mogelijkheid bestaat om specifiek te kiezen voor naamgeving op het shirt van de jeugdteams van VV Eenrum. Het is mogelijk om alleen de naam op een shirt te voeren of met een partner, waarbij op de voorzijde van het shirt de naam van één partner kan worden geplaatst en op de achterzijde de naam van de tweede partner. Het tarief van een 11- tal wijkt af van het tarief van een ondertal. Hieronder zijn de tarieven weergegeven.

Duur van de overeenkomst: drie jaar

Tarief

•   Tarief voor een 11-tal: € 250,- per jaar, in het geval van twee partners (een voorzijde en achterzijde) geldt een tarief van elk € 150,- per jaar.
    •   Tarief voor ondertal: € 200,- per jaar, in het geval van twee partners (een voorzijde en achterzijde) geldt een tarief van elk € 125,- per jaar.

Advertentie in de nieuwsbrief

Periodiek verspreidt VV Eenrum een nieuwsbrief onder de leden en andere betrokkenen. In de nieuwsbrief is altijd ruimte om een advertentie op te nemen.

Duur van de overeenkomst: Eenmalig per nieuwsbrief

Tarief

•    € 50,- per advertentie per nieuwsbrief.

Club van 50

Iedereen kan lid worden van de Club van 50. Leden worden vermeld op de website. De kosten bedragen € 50,- per jaar. Lidmaatschap geldt voor de duur van één jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het lidmaatschap kan jaarlijks worden opgezegd.

Duur overeenkomst: de overeenkomst wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

•    € 50,- per jaar.

Donateur

Iedereen kan donateur worden van de vereniging volgens de regels als opgenomen in de statuten van de vereniging. Men kan donateur worden met stemrecht en men kan donateur worden zonder stemrecht.

Duur overeenkomst: de overeenkomst wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Afwijkende samenwerkingsvormen

Een specifiek door de VV Eenrum en samenwerkingspartner over een te komen samenwerkingsvorm, looptijd van de samenwerking en daarmee samenhangende vergoeding. Hierover kunt u contact opnemen door te mailen naar samenwerking@vveenrum.nl.

Contact

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten, neem gerust vrijblijvend contact op met de Samenwerkingscommissie, samenwerking@vveenrum.nl.