• Sponsoring

De v.v. Eenrum  is de grootste vereniging binnen Eenrum en directe omgeving.  Zij heeft hierbij een spilfunctie waarbij veel mensen zijn betrokken:  de leden trainen en spelen wekelijks, de vrijwilligers zorgen ervoor dat alles zoveel mogelijk op rolletjes loopt, de supporters en belangstellenden ontmoeten elkaar tijdens de wedstrijden langs de lijn en hebben de mogelijkheid om in de kantine gezellig met elkaar samen te zijn.

De vereniging is er zich daarbij zeer van bewust dat haar sponsoren het mede mogelijk maken de vereniging in stand te houden.  Sterker nog, zonder de inbreng van sponsoren, in welke vorm dan ook, zou het niet mogelijk zijn een vereniging als de v.v. Eenrum in stand te houden.

Op dit deel van de site  geven wij een overzicht van de sponsormogelijkheden. Mocht u als (toekomstig) sponsor vragen hebben of informatie wensen, dan kunt u altijd contact opnemen met het bestuur van de v.v. Eenrum, of door het sturen van een e-mail naar sponsorcommissie@vveenrum.nl

Sponsormogelijkheden

Hieronder al onze sponsormogelijkheden. Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen of heeft u een andere vorm van sponsoring in neem dan contact op met de sponsorcommissie: sponsorcommissie@vveenrum.nl

Clubsponsor “goud” – samengesteld pakket

Duur van de overeenkomst : vier jaar
    Sponsoruiting samengesteld pakket :

• Shirtreclame seniorenteam
    • Bordreclame
    • Banner op de site van de vv Eenrum
    • Vermelding op de sponsorpagina van de website
    • Wedstrijdbal

Clubsponsor “zilver” – samengesteld pakket

Duur van de overeenkomst : vier jaar
    Sponsoruiting samengesteld pakket :

• Broeksponsor 1e elftal gedurende één jaar d.m.v. loting te bepalen
    • Wedstrijdbal bij thuiswedstrijd 1e elftal senioren : wordt bekend gemaakt via de geluidsinstallatie en getoond op de lichtkracht in de kantine
    • Banner op de website
    • Vermelding op de sponsorpagina op de website
    • Reclamebord

Plaatsing Reclamebord

Duur overeenkomst : minimaal 4 jaar
    Kosten reclamebord : ten laste van de vereniging
    Actiepunt sponsor : aanleveren tekst en logo (digitaal)
    Afmetingen bord : 305cm x 65 cm

Plaatsing advertentie in het Clubblad.

Oplage Clubblad : 1000
    Frequentie verschijning : één keer per jaar (bewaarnummer in full color)
    Verspreidingsgebied : Eenrum en omliggende dorpen.
    Duur overeenkomst : minimaal 1 jaar.

Kosten advertentie:

• 1/8 pagina A-4 : € 45,-
    • 1/4 pagina A-4 : € 85,-
    • 1/2 pagina A-4 : € 140,-
    • 1 volledige A-4 : € 200,-

Plaatsing van reclame-uitingen op de website van VV Eenrum.

Bezoekers aantal per jaar : Ruim 20.000 bezoekers per jaar

Wedstrijdbal

Minimaal één keer per seizoen aparte vermelding in De Wiekslag, omroep via de geluidsinstallatie op het sportcomplex zelf en vermelding op de digitale lichtkrant in de kantine van de vv Eenrum
    Duur overeenkomst : eenmalig.
    Kosten wedstrijdbal:

•  € 85,-(senioren)
    • € 60,- (junioren)

Jeugdsponsoring vv Eenrum – groeibriljantjes sponsoring

Naast de hiervoor bedoelde sponsormogelijkheden bestaat de mogelijkheid om specifiek te kiezen voor sponsoring van de jeugdteams van de vv Eenrum.
    De sponsoring van de jeugdteams bestaat uit shirtsponsoring, waarbij op de voorzijde van het shirt de naam van één sponsor en op de rugzijde de naam van maximaal twee sponsoren kunnen worden geplaatst.

Shirtsponsoring Groeibriljantjes – samengesteld pakket

Duur van de overeenkomst : vier jaar
    Bestaande uit de volgende sponsoruitingen :

• Shirtsponsoring jeugdteam
    • Banner op de website
    • Vermelding op de sponsorpagina op de website
    • Reclamebord

Vriend van jeugdteams van de vv Eenrum

Met deze sponsorvorm wordt de sponsor “vriend van de jeugdteams van de vv Eenrum” voor de duur van één jaar. Jaarlijks wordt de vriend benaderd voor verlenging van deze sponsorvorm. Het sponsorbedrag wordt in overleg vastgesteld. De naam van de vriend zal worden vermeld op een speciaal daarvoor ontworpen pagina op de website van de vv Eenrum, terwijl de vriend bovendien zal worden vermeld in het jaarlijks te verschijnen glossy bewaarnummer van de vv Eenrum.
    De achterliggende gedachte bij deze vorm van jeugdsponsoring is om voor de jeugd op die wijze meer financiële ruimte te creëren voor aanschaf en/of vervanging van benodigde materialen, zoals bijvoorbeeld ballen en verplaatsbare doelen/doeltjes of het laten plaatsvinden van een jeugdvoetbalclinic, waardoor de jeugd enthousiast wordt en blijft voor de voetbalsport.

Afwijkende sponsorvorm

Een specifiek door de vv Eenrum en sponsor over een te komen sponsorvorm, looptijd van de sponsoring en daarmee samenhangende sponsorvergoeding. Hierover kunt u contact opnemen met het bestuur van de vv Eenrum

Club van 50

Iedereen kan lid worden van de Club van 50. Leden worden vermeld op een apart bord in de kantine. De kosten bedragen € 50,- per jaar. Lidmaatschap geldt voor de duur van één jaar en kan jaarlijks worden verlengd, dan wel opgezegd.

Donateur

Iedereen kan donateur worden van de vereniging volgens de regels als opgenomen in de statuten van de vereniging. Men kan donateur worden met stemrecht en men kan donateur worden zonder stemrecht.

Contact

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten, neem gerust vrijblijvend contact op met de Sponsorcommissie.

sponsorcommissie@vveenrum.nl

De Sponsorcommissie zal dan contact met u opnemen.