• SAMEN DOEN IS BETER

• De VV Eenrum is een prachtige en bloeiende vereniging die haar zetel heeft in het mooie dorp Eenrum op het plaatselijke sportpark aan de J.J. Willingestraat. De VV Eenrum heeft in het verenigingsleven in Eenrum en directe omgeving een spilfunctie. Het sportpark is de plaats waarop sporters, supporters en belangstellenden wekelijks te vinden zijn om hun sport te beoefenen, te genieten van wedstrijden van de jongste jeugd tot en met de senioren en daarnaast in een ongedwongen sfeer "gewoon" gezellig met elkaar om te gaan. Respect met- en voor elkaar is daarbij vanzelfsprekend.

De voetbalvereniging Eenrum is opgericht in het jaar 1918 en vierde dus onlangs haar 100-jarige bestaan, waarbij ook een succesvol verlopen verloting werd georganiseerd. Met de opbrengst ervan ondergaat ons sportpark in de loop van 2019 en 2020 een ware metamorfose.

• Clubgegevens

GegevensBezoekadres