• Aan de wedstrijd tegen de dames van GV Groen Geel 2 zullen de voetbaldames van EKC 2 maandagavond 9 mei op sportpark Eenrum geen goede herinneringen hebben. Uit had men met 8-0 verloren maar deze avond zou het nog erger worden. Aanvankelijk begon EKC redelijk goed. Al in de 1e minuut op een overigens zwaar veld bracht Chantal Hofman de bal voor het stadjer doel alwaar Charlotte van Dort net te laat was. Drie minuten later maakte Groen Geel wel de 0-1. De gasten waren de dominerende ploeg maar vooralsnog wist EKC ze op afstand te houden. Zelf kon het niet veel uitrichten in aanvallend opzicht. Aan de kant van Groen Geel waren vooral de nummer 13 en 21 een gesel voor de EKC-defensie die dapper haar werk deed maar niet kon verhinderen dat er meer doelpunten vielen. Door treffers in de 24e, 26e, 28e en 43e minuut stond de teller bij de rust op 0-5. EKC gaf teveel ruimte weg en kon er niets tegenover stellen.
    Ook de tweede helft begon slecht voor EKC want al na 2 minuten plofte de 0-6 binnen. Daarna was het wel de beurt aan EKC. Een verrassend afstandsschot van Chantal Hofman in de 52e minuut betekende 1-6. De thuisploeg begon wat meer op te komen maar moest in de 58e minuut met een bal er over heen de 1-7 incasseren. Nog in dezelfde minuut lukte het Chantal Hofman op snelheid door te breken en de 2-7 te noteren. Even leek het erop dat EKC tot meer in staat bleek. Helaas met duidelijk de nadruk op leek want toen in de 67e minuut de 2-8 viel was het over uit. Groen Geel sneed als een mes door een pakje boter en liep EKC aan alle kanten voorbij. Toen scheidsrechter T.E. de Haan voor het einde floot prijkte er een 2-14 eindstand op het scorebord. Met alles een wedstrijd om snel te vergeten en dat kan komende zaterdag in de uitwedstrijd tegen Omlandia.

EKC 2 – GV Groen Geel 2 2-14 (0-5). 4. GG 0-1; 24. GG 0-2; 26. GG 0-3; 28. GG 0-4; 43. GG 0-5; 48. GG 0-6; 52. Chantal Hofman 1-6; 58. GG 1-7 en Chantal Hofman 2-7; 67 t/m 90. GG 2-8 t/m 2-14.
    Scheidsrechter: T.E. de Haan (Eenrum)
    EKC 2: Floor Knook, Marlies Tammens, Kiki van der Horn, Mila Bolt, Birgit Bruinink, Inge Mulder, Femke de Vries, Yaël Folkers, Annika Werkman, Manon Krans, Liza Huizing, Manoek Zaagman, Charlotte van Dort, Chantal Hofman, Sanne Werkman.