Samen doen is beter

Nieuws

  De voetbaldames van EKC 2 speelden op dinsdagavond 14 mei in Groningen tegen het iets lager geklasseerde VVK 3. Eerder had EKC met 3-2 gewonnen maar deze avond zou het toch anders gaan.
Verder lezen
De 30+vrouwen van EKC staan nog steeds bovenaan in hun klasse. Vrijdagavond 10 mei vond de 4e ronde plaats op sportpark “De Kley” te Ulrum. Naast EKC waren alleen VVSV’09 en Zuidhorn aanwezig. Grijpskerk en FC LEO waren niet aanwezig.
Verder lezen
Een bijzondere benoeming, de onthulling van een nieuwe naam voor het clubhuis, rood-zwarte en groene tenues, eighties muziek. En mensen, veel mensen. De belangrijkste ingrediënten voor wat de geschiedenis ingaat als de dag waarop VV Eenrum supervrijw…
Verder lezen
Twee dagen na de overtuigende overwinning op DVC Appingedam 2 van 6-1 stond EKC 2 maandagavond 6 mei wederom op sportpark Eenrum op de grasmat maar nu tegen de dames van SC Loppersum uit het gelijknamige dorp.
Verder lezen
De reserves van EKC stonden zaterdag 4 mei op sportpark Eenrum voor de tweede keer tegenover de reserves van DVC Appingedam uit het gelijknamige stadje. Eerder won EKC met 0-2.
Verder lezen
In Roodeschool stond het tweede elftal van EKC zaterdag 20 april tegenover kampioenskandidaat Corenos. Thuis had EKC al met 1-4 verloren dus men was gewaarschuwd.
Verder lezen
De MO17-meiden van Eenrum speelden zaterdag 20 april thuis tegen SV Bedum MO17. Uit had men met 4-0 verloren dus Eenrum wilde nu een beter resultaat neerzetten.
Verder lezen
De 30+vrouwen van EKC hebben vrijdagavond 19 april op hun thuisbasis op sportpark Eenrum de 3e ronde van de voorjaarscompetitie gespeeld en wederom ongeslagen.
Verder lezen
De reserves van EKC stonden zaterdag 13 april in Bedum tegenover het derde elftal van de SV Bedum. Thuis had EKC met 7-0 gewonnen maar nu ging het toch wat anders.
Verder lezen
De inhaalwedstrijd van de voetbaldames van EKC op maandagavond 15 april op sportpark Eenrum tegen Zuidhorn verliep niet goed. Uit had EKC al met 6-4 verloren en ook deze avond ging het weer die kant uit.
Verder lezen
VV Eenrum is erin geslaagd Henk Alssema te strikken als hoofdtrainer voor de komende 2 seizoenen. De roodhemden moesten noodgedwongen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer toen bleek dat de Wilper Boys komend seizoen het zondagvoetbal gaat verruilen voor d…
Verder lezen
  De 30+vrouwen van EKC speelden vrijdagavond 5 april in Zuidhorn op sportpark “Johan Smitpark” de 4e ronde in de 1e klasse 16 voorjaar.
Verder lezen