Samen doen is beter

2e editie 7x7 Eenrumer Klompentoernooi

Het is weer zover! De tweede editie van het Eenrumer Klompentoernooi staat voor de deur. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen op 10 juni 2023 vanaf 14 uur bij VV Eenrum! Dit wordt een dag vol plezier, sportiviteit en natuurlijk heel veel gezelligheid.

Het Eenrumer Klompentoernooi is een supergezellig voetbaltoernooi waar teams strijden om de enige echte Eenrumer Klompenbokaal. De vorige editie was een groot succes.

Het toernooi begint om 14 uur. Naast de spannende wedstrijden, hebben we ook gedacht aan livemuziek en komt DJ Bernard draaien. 

Dit is een evenement voor jong en oud, voor voetballiefhebbers en gezelligheidsdieren. Breng je vrienden, familie en buren mee, en laten we er samen een onvergetelijke dag van maken. Of je nu meedoet aan het toernooi, komt aanmoedigen of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, iedereen is welkom!

Zet 10 juni 2023 in je agenda en kom naar VV Eenrum voor de tweede editie van het Eenrumer Klompentoernooi. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien en er een geweldig evenement van te maken!

2e editie 7x7 Eenrumer Klompentoernooi