Samen doen is beter

Epische strijd op sportpark Eenrum: Wytse Moes gekroond tot De Alleskunner 2023

Op zaterdag 6 mei was het sportpark van Eenrum het toneel van een epische strijd. Maar liefst 34 deelnemers streden om de felbegeerde titel "De Alleskunner 2023". En wat een dag was het! Ondanks een minieme regenbui was het verder een perfecte dag voor deze titanenstrijd. Het publiek genoot onder het genot van een hapje en drankje van de spannende en uitdagende spellen waar de deelnemers zich aan waagden.

Het was de geweldige en enthousiaste speaker/voice-over John Pijpker die de deelnemers van het ene naar het andere spel begeleidde onder het toeziend oog van de scheidsrechters. Ricky Rozema verzorgde ondertussen de muzikale omlijsting van de dag. En fotograaf Joop Rensema was erbij om de prachtige momenten vast te leggen. Tussendoor waren Johnny en Christina Prins druk in de weer met het bakken van heerlijke hamburgers en wrap Kebab, om de hongerige magen van de deelnemers en het publiek te stillen.

Maar het draaide natuurlijk allemaal om de spellen, waarvan er maar liefst 34 verschillende gespeeld werden. De deelnemers zetten hun beste beentje voor bij spellen als De Swiper, blikgooien, ijsblok challenge, frisbee, ballonblazen en moertjes stapelen. De fanatieke strijd tussen de deelnemers was hartverwarmend en iedereen wilde maar één ding: bewijzen dat hij of zij de Alleskunner van 2023 zou worden. Na elke ronde viel er weer een speler af, totdat er uiteindelijk nog twee overbleven: Lucas Niezemuller en Wytse Moes.

De finale was een zinderende strijd waarbij de deelnemers tot het uiterste gingen in het spel "Reuze Jenga". Uiteindelijk was het Wytse die als winnaar uit de bus kwam en zich de Alleskunner 2023 mocht noemen. Maar niet alleen de winnaar was een held deze dag, ook de vele geweldige vrijwilligers die het evenement mogelijk maakten verdienen een speciale vermelding. Hun harde werk en toewijding zorgden ervoor dat deze dag onvergetelijk werd. Een hartelijk dank aan deze toppers is dan ook op zijn plaats!