Samen doen is beter

Slotdag VV Eenrum op 1 juli 2023

Op zaterdag 1 juli sluiten we bij VV Eenrum graag samen het seizoen af! 

Het programma begint met een wedstrijd om 13.00 uur van de Kabouters/JO7tegen de Selectie. Daarna, om 14.00 uur, staat het MIX-toernooi gepland voor JO8 t/m JO13-2 en MO11 (vrije inloop). 

Vanaf 13.30 uur kun je genieten van heerlijke friet van MAX patat. 

Voor JO13-1 en de senioren hebben we om 15.00 uur een speciaal 3-tegen-3 familie- en vriendentoernooi georganiseerd. Geef je op voor het toernooi en kies de poule die bij jou past. We hebben een recreatiepoule voor alle leeftijden, waar families en vrienden vanaf JO13-1 welkom zijn. Daarnaast hebben we een competitiepoule voor degenen die 16 jaar of ouder zijn en graag de uitdaging aangaan.

Vanaf 17:30 uur is er een BBQ mét livemuziek, aangeboden door VV Eenrum.

Voor het familie- en vriendentoernooi en de BBQ moet je je van tevoren opgeven. Je doet dit door een mail te sturen naar samenwerkingvveenrum@gmail.com

Geef je snel op! Het belooft een dag vol sportiviteit, plezier en verbondenheid te worden. Neem je teamgenoten, familie en vrienden mee en sluit het seizoen samen met ons af!

We kijken ernaar uit om jou op zaterdag 1 juli te verwelkomen bij VV Eenrum voor de afsluiting van het seizoen. Het belooft geweldige dag te worden!

Tot dan!