Samen doen is beter

Uitvaart Eric Schoenmakers

Verdrietig en stil.

Dankbaar voor en trots op alles wat hij voor ons heeft betekend, moeten wij te snel afscheid nemen van Eric Schoenmakers. Na een korte ziekteperiode, overleed Eric op maandag 27 mei. Wij voelen ons vereerd dat het afscheid van Eric op ons mooie sportpark plaatsvindt. In bijgaand bericht enkele praktische zaken.

Sportpark gesloten op zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni zal het afscheid van Eric Schoenmakers vanaf 14 uur plaatsvinden op het sportpark van VV Eenrum. Vanaf 13 uur is iedereen van harte welkom. Omdat er 's ochtends voorbereidingen plaatsvinden en het hoofdveld 's middags gebruikt zal worden voor de plechtigheid, is het sportpark de gehele dag gesloten. Het is dan ook niet mogelijk gebruik te maken van de beweegtoestellen, de pannakooi en de andere voetbalvelden.

Parkeren

De verwachting is dat een groot aantal mensen afscheid wil nemen van Eric. Woon je in of vlakbij Eenrum, kom dan zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Kom je met de auto? Parkeren kan op het parkeerterrein bij de Jeugdsoos aan de Aagstweg 1. 

Bij de ingangen van het sportpark zullen verkeersregelaars staan. Mensen die slecht ter been zijn, kunnen zich bij hen melden voor het verwijzen naar een parkeerplek vlakbij het hoofdveld.

Kantine gesloten

Onze kantine, het Eric Schoenmakers Sportcafé, is de gehele dag gereserveerd voor de familie en genodigde naasten en is dus niet voor publiek geopend. Ook na afloop van de uitvaart is er geen catering aanwezig.

De toiletten in ons kleedkamergebouw kunnen worden gebruikt. 

Gastdames/-heren

We verzoeken iedereen de aanwijzingen van de aanwezige gastdames/-heren op te volgen, zodat alles deze middag goed verloopt en iedereen in de gelegenheid kan worden gesteld om de plechtigheid bij te wonen.

Rouwkaart

De rouwkaart staat als bijlage naast of onder dit bericht, klik om te vergroten.