Samen doen is beter

Voetbalseizoen VV Eenrum feestelijk afgesloten

Afgelopen zaterdag, 29 juni, sloot VV Eenrum het voetbalseizoen officieel af met de traditionele slotdag. Vanaf 13 uur was het een gezellige drukte op het sportpark en wederom waren de weersomstandigheden fantastisch!

Voor de tweede keer bij VV Eenrum werd het spel De Alleskunner gespeeld. Met ongeveer zeventig deelnemers werden diverse spellen gespeeld. De eerste negen ronden speelde iedereen. En voor iedere ronde die goed werd afgelegd, was 1 punt te verdienen. De beste tien speelden met elkaar de finale, die glansrijk gewonnen werd door Finn Vos! Het publiek vermaakte zich uitstekend met het kijken naar de spellen die uiteenliepen van vliegtuigjes vouwe tot toiletpapier wikkelen tot het zonder handen met je mond vinden van een snoepje op de bodem van een bak tarwebloem. De witte wolken en gezichten blijven ons nog lang bij... 
Het geheel werd aan elkaar gepraat door John Pijpker. 

De jongste jeugd kon zich de hele middag uitleven op een stormbaan en springkussen. En natuurlijk kon de innerlijke mens worden verzorgd met een drankje en gratis patat van Max Patat. En tussen 17 en 20 uur met vlees van de barbecue.

De slotdag werd afgesloten met een wervelend optreden van zanger Christian Renkema. Een nieuw gezicht voor VV Eenrum. Met vooral Nederlandstalige muziek en feestnummers wist Christian de sfeer er goed in te houden!

Met deze slotdag sluiten we bij VV Eenrum een bewogen seizoen af, met vele hoogtepunten, maar ook met verdriet. Als vereniging weten we een ding steeds zekerder: #samendoenisbeter