Samen doen is beter

Vrouwen

De 30+vrouwen van EKC hebben vrijdagavond 19 april op hun thuisbasis op sportpark Eenrum de 3e ronde van de voorjaarscompetitie gespeeld en wederom ongeslagen.
Verder lezen
De reserves van EKC stonden zaterdag 13 april in Bedum tegenover het derde elftal van de SV Bedum. Thuis had EKC met 7-0 gewonnen maar nu ging het toch wat anders.
Verder lezen
De inhaalwedstrijd van de voetbaldames van EKC op maandagavond 15 april op sportpark Eenrum tegen Zuidhorn verliep niet goed. Uit had EKC al met 6-4 verloren en ook deze avond ging het weer die kant uit.
Verder lezen
  De 30+vrouwen van EKC speelden vrijdagavond 5 april in Zuidhorn op sportpark “Johan Smitpark” de 4e ronde in de 1e klasse 16 voorjaar.
Verder lezen
De voetbaldames van EKC stonden zaterdag 30 maart op sportpark Eenrum tegenover FC Surhústerfean uit Surhuisterveen.
Verder lezen
Op Sportpark Eenrum stonden zaterdagmiddag 23 maart de dames van EKC en Zevenhuizen tegenover elkaar. In Zevnhuizen had EKC met 2-4 de eerste punten gepakt dus men hoopte ook nu op een dergelijk resultaat. 
Verder lezen
De 30+vrouwen van EKC zijn vrijdagavond 15 maart in Leens ook weer van start gegaan in de 1e klasse 16 voorjaar.
Verder lezen
De voetbaldames van EKC speelden zaterdag 16 maart in Buitenpost tegen de dames van de v.v. Buitenpost die nog meedoen voor het kampioenschap.
Verder lezen
Het tweede elftal van EKC trof zaterdagmorgen 16 maart op sportpark “Westerklooster” te Kloosterburen het derde elftal van de v.v. Winsum uit het gelijknamige dorp. Eerder speelden beide ploegen met 2-2 gelijk maar deze keer zou het anders gaa…
Verder lezen
In Bedum speelden de meiden van Eenrum MO17 zaterdag 9 maart tegen het elftal van SV Bedum.
Verder lezen
De voetbaldames van EKC ontvingen zaterdag 9 maart op sportpark Eenrum kampioenskandidaat SIOS uit Sauwerd.  
Verder lezen
Op Sportpark Oostindie in Leek stonden de voetbalvrouwen van EKC (Eenrum/Kloosterburen) zaterdag 2 maart tegenover kampioenskandidaat CVV VEV’67.
Verder lezen