Samen doen is beter

Vrouwen

Een team van EKC en het vrouwen30+team van Eenrum namen vrijdagavond 28 juni deel aan het damestoernooi welke georganiseerd werd door de vv Zeester te Zoutkamp.
Verder lezen
Op woensdagavond 5 juni speelde het MO17-elftal van Eenrum in Appingedam tegen het elftal van DVC Appingedam. Thuis had Eenrum met 2-0 gewonnen maar nu liep het tocht wat anders.
Verder lezen
De voetbalsters van EKC 2 hebben donderdagavond 30 mei hun allerlaatste competitiewedstrijd in stijl afgesloten. Eerder werd thuis De Fivel met 2-0 verslagen maar nu ging het nog beter. EKC was heer en meester en De Fivel had weinig tot niets in te brenge…
Verder lezen
In het verre Farmsum stonden de voetbalsters van EKC 2 zaterdag 25 mei tegenover kampioenskandidaat Farmsum. EKC had eerder thuis met 2-5 verloren maar nu zag het begin er heel anders uit.
Verder lezen
De MO17-meiden van Eenrum speelden zaterdagmorgen 25 mei tegen hekkensluiter Poolster uit Spijk. Uit had Eenrum al met 0-6 gewonnen en nu werd het nog erger voor Poolster.
Verder lezen
De EKC VR30+ pakten vrijdagavond 24 mei op sportpark “De Enk” te Grijpskerk het zo felbegeerde kampioenschap in de 1e klasse 16 voorjaar.
Verder lezen
Onder zeer warme weersomstandigheden legden de meisjes onder 17 tientallen van SV De Heracliden en Eenrum zaterdag 18 mei in Uithuizermeeden een boeiende en zeer spannende partij voetbal op de grasmat. Beide teams traden met 10 meisjes tegen elkaar aan.
Verder lezen
De allerlaatste wedstrijd in haar bestaan speelden de voetbaldames van EKC (Eenrum/Kloosterburen) zaterdag 18 mei in Winsum tegen het elftal van vv Winsum 2. Thuis had EKC eerder met 7-0 gewonnen maar nu zou het toch anders gaan.
Verder lezen
De 18+vrouwen van EKC speelden vrijdagavond 17 mei in Onderdendam de 4e ronde van de 1e klasse 33. De selectie van Johan Bos bestond uit Elise Bijlholt, Joni Meurs, Fleur Nienhuis (doel), Celina Diephuis, Noor Veldink, Sophie van Tilburg, Manon Krans, Tet…
Verder lezen
  De voetbaldames van EKC 2 speelden op dinsdagavond 14 mei in Groningen tegen het iets lager geklasseerde VVK 3. Eerder had EKC met 3-2 gewonnen maar deze avond zou het toch anders gaan.
Verder lezen
De 30+vrouwen van EKC staan nog steeds bovenaan in hun klasse. Vrijdagavond 10 mei vond de 4e ronde plaats op sportpark “De Kley” te Ulrum. Naast EKC waren alleen VVSV’09 en Zuidhorn aanwezig. Grijpskerk en FC LEO waren niet aanwezig.
Verder lezen
Twee dagen na de overtuigende overwinning op DVC Appingedam 2 van 6-1 stond EKC 2 maandagavond 6 mei wederom op sportpark Eenrum op de grasmat maar nu tegen de dames van SC Loppersum uit het gelijknamige dorp.
Verder lezen