Samen doen is beter

Vrouwen

In Bedum speelden de meiden van Eenrum MO17 zaterdag 9 maart tegen het elftal van SV Bedum.
Verder lezen
De voetbaldames van EKC ontvingen zaterdag 9 maart op sportpark Eenrum kampioenskandidaat SIOS uit Sauwerd.  
Verder lezen
Op Sportpark Oostindie in Leek stonden de voetbalvrouwen van EKC (Eenrum/Kloosterburen) zaterdag 2 maart tegenover kampioenskandidaat CVV VEV’67.
Verder lezen
De MO17-voetbalmeiden van de v.v. Eenrum hebben zaterdag 2 maart in de koppositie gepakt in de 2eklasse (3e fase) 5 voorjaar.
Verder lezen
In Uithuizen speelde het tweede elftal van EKC zaterdag 24 februari pas de tweede uitwedstrijd tegen hekkensluiter Noordpool-U.F.C.
Verder lezen
De voetbaldames van EKC traden zaterdag 17 februari thuis in Eenrum aan tegen eveneens laagvlieger Harkemase Boys uit het Friese Harkema. Wat op papier een haalbare kaart leek bleek in de praktijk anders uit te pakken.
Verder lezen
De voetbalmeiden van Eenrum MO17 speelden zaterdag 10 februari in Winsum tegen het elftal van vv Winsum MO17- 2. Dit was een wedstrijd in de 2e klasse  (3e fase) 5 voorjaar. In twee eerdere ontmoetingen had Eenrum al een keer met 1-1 gelijk…
Verder lezen
In het Friese Ureterp was zaterdag 3 februari mede-koploopster en kampioenskandidaat Oerterp de tegenstander van de voetbaldames van EKC (Eenrum/Kloosterburen). Thuis had EKC hiervan met 0-5 verloren.
Verder lezen
De voetbaldames van EKC (Eenrum/Kloosterburen) zijn zaterdag 27 januari op het sportpark van Eenrum het nieuwe jaar bijzonder goed begonnen. De dames van vv Winsum 2 waar in de beker nog met 4-2 werd verloren werden nu met maar liefst 7-0 opgerold. Prakti…
Verder lezen
De 30+Vrouwen van EKC speelden vrijdagavond 3 november in Baflo de derde ronde. Deze keer bestond de selectie uit Linda Rozeman, Andrea Egberts, Sonja van der Laan, Kim Melchior, Maaike Lokken, Korinne Huizenga, Christina Prins, Anda Toonder, Sarah van Di…
Verder lezen
Op zaterdag 4 november speelden de voetbalsters van EKC 2 op sportpark “Westerklooster” te Kloosterburen tegen het elftal van v.v. Oosterparkers uit Groningen.
Verder lezen
Eindelijk zijn de voetbaldames van EKC van de hatelijke nul af. In Zevenhuizen werd zaterdag 4 november het plaatselijke elftal van de v.v. Zevenhuizen met 2-4 verslagen. Verder was Joni Lukkien na langdurige afwezigheid ook weer van de partij.
Verder lezen