Samen doen is beter

Vrouwen

In 2011 is het vrouwenvoetbal van Kloosterburen en Eenrum samengevoegd. Onder de naam EKC (Eenrum Kloosterburen Combinatie) werden krachten gebundeld. VV Eenrum stimuleert damesvoetbal al vanaf de jonge jeugd. Al vanaf de kabouterleeftijd zijn meiden net zo welkom als jongens om bij VV Eenrum te komen voetballen. In eerste instantie worden de speelsters ingedeeld in meidenteams of gemengde teams, waarna ze in de loop van tienerjaren de overstap naar het damesvoetbal van EKC maken.

Meer informatie over EKC vind je de door op bijgaande link te klikken:

https://ekcdames.nl/ekc-damesteams.html

Uitslagen

Stand

Laatste nieuws

Onder zeer warme weersomstandigheden legden de meisjes onder 17 tientallen van SV De Heracliden en Eenrum zaterdag 18 mei in Uithuizermeeden een boeiende en zeer spannende partij voetbal op de grasmat. Beide teams traden met 10 meisjes tegen elkaar aan.
Verder lezen
De allerlaatste wedstrijd in haar bestaan speelden de voetbaldames van EKC (Eenrum/Kloosterburen) zaterdag 18 mei in Winsum tegen het elftal van vv Winsum 2. Thuis had EKC eerder met 7-0 gewonnen maar nu zou het toch anders gaan.
Verder lezen
De 18+vrouwen van EKC speelden vrijdagavond 17 mei in Onderdendam de 4e ronde van de 1e klasse 33. De selectie van Johan Bos bestond uit Elise Bijlholt, Joni Meurs, Fleur Nienhuis (doel), Celina Diephuis, Noor Veldink, Sophie van Tilburg, Manon Krans, Tet…
Verder lezen
  De voetbaldames van EKC 2 speelden op dinsdagavond 14 mei in Groningen tegen het iets lager geklasseerde VVK 3. Eerder had EKC met 3-2 gewonnen maar deze avond zou het toch anders gaan.
Verder lezen

Programma

Teaminformatie

Leiders
 
Coach
 
Trainers
 
Trainingstijden