Samen doen is beter

Vrouwen

In 2011 is het vrouwenvoetbal van Kloosterburen en Eenrum samengevoegd. Onder de naam EKC (Eenrum Kloosterburen Combinatie) werden krachten gebundeld. VV Eenrum stimuleert damesvoetbal al vanaf de jonge jeugd. Al vanaf de kabouterleeftijd zijn meiden net zo welkom als jongens om bij VV Eenrum te komen voetballen. In eerste instantie worden de speelsters ingedeeld in meidenteams of gemengde teams, waarna ze in de loop van tienerjaren de overstap naar het damesvoetbal van EKC maken.

Meer informatie over EKC vind je de door op bijgaande link te klikken:

https://ekcdames.nl/ekc-damesteams.html

Uitslagen

Stand

Laatste nieuws

De voetbaldames van EKC traden zaterdag 17 februari thuis in Eenrum aan tegen eveneens laagvlieger Harkemase Boys uit het Friese Harkema. Wat op papier een haalbare kaart leek bleek in de praktijk anders uit te pakken.
Verder lezen
De voetbalmeiden van Eenrum MO17 speelden zaterdag 10 februari in Winsum tegen het elftal van vv Winsum MO17- 2. Dit was een wedstrijd in de 2e klasse  (3e fase) 5 voorjaar. In twee eerdere ontmoetingen had Eenrum al een keer met 1-1 gelijk…
Verder lezen
In het Friese Ureterp was zaterdag 3 februari mede-koploopster en kampioenskandidaat Oerterp de tegenstander van de voetbaldames van EKC (Eenrum/Kloosterburen). Thuis had EKC hiervan met 0-5 verloren.
Verder lezen
De voetbaldames van EKC (Eenrum/Kloosterburen) zijn zaterdag 27 januari op het sportpark van Eenrum het nieuwe jaar bijzonder goed begonnen. De dames van vv Winsum 2 waar in de beker nog met 4-2 werd verloren werden nu met maar liefst 7-0 opgerold. Prakti…
Verder lezen

Programma

Teaminformatie

Leiders
 
Coach
 
Trainers
 
Trainingstijden