Samen doen is beter

Vrouwen

In 2011 is het vrouwenvoetbal van Kloosterburen en Eenrum samengevoegd. Onder de naam EKC (Eenrum Kloosterburen Combinatie) werden krachten gebundeld. VV Eenrum stimuleert damesvoetbal al vanaf de jonge jeugd. Al vanaf de kabouterleeftijd zijn meiden net zo welkom als jongens om bij VV Eenrum te komen voetballen. In eerste instantie worden de speelsters ingedeeld in meidenteams of gemengde teams, waarna ze in de loop van tienerjaren de overstap naar het damesvoetbal van EKC maken.

Meer informatie over EKC vind je de door op bijgaande link te klikken:

https://ekcdames.nl/ekc-damesteams.html

Uitslagen

Stand

Laatste nieuws

Voor de derde en laatste bekerwedstrijd in poule groep 2 15 togen de voetbalsters van EKC (Eenrum/Kloosterburen) zaterdag 16 september naar het eveneens uitgeschakelde DVC Appingedam ook een derdeklasser.
Verder lezen
Het nieuwe team van de vrouwen18+ van EKC speelde vrijdagavond 15 september in Eenrum een oefenduel tegen toekomstig competitiegenoot SV Onderdendam dat al een seizoen actief is. Zonder scheidsrechter – wat uitzonderlijk goed ging – speelde me…
Verder lezen
De tweede bekerwedstrijd voor de EKC dames van Eenrum en Kloosterburen vond zaterdagmiddag 9 september plaats in Winsum tegen competitiegenoot vv Winsum 2.
Verder lezen
De voetbaldames van EKC (Eenrum/Kloosterburen) speelden zaterdag 2 september de eerste poulewedstrijd in het bekertoernooi tegen eveneens derdeklasser SV De Heracliden uit Uithuizermeeden. Beide teams waren gehandicapt. Door vakanties, blessures en werk t…
Verder lezen

Programma

Teaminformatie

Leiders
 
Coach
 
Trainers
 
Trainingstijden