• Club van 50: beknopte info

 • Club van 50

  CLUB VAN 50 van de V.V. Eenrum


  De Club van 50 is een groep mensen die de V.V. Eenrum een warm hart toe draagt en dat met een financiële bijdrage van € 50,00 per jaar ondersteunt. De Club van 50 is voor iedereen:  leden, oud-leden, ouders, opa’s en oma’s, bedrijven, etc..

  Met deze extra financiële ondersteuning willen wij het voetballen bij onze vereniging nog aantrekkelijker maken door investeringen te doen die niet uit de gewone contributieopbrengsten  betaald kunnen worden. Dit kan bv. zijn een verzoek om een nieuw scorebord; betere trainingsmaterialen, etc. etc..  Iedereen kan schriftelijk een sponsorverzoek indienen bij één van de commissie leden.

  Het bestuur van de Club van 50 wordt momenteel gevormd door John Pijpker, Lineke Nienhuis, Sybolt Lindenberg, Wim Nubé en  Bjørn Faber.

  Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar mensen die de vereniging een warm hart toedragen en lid willen worden van deze club voor  € 50 per jaar.

  Wat krijgt u terug als u lid wordt van de Club van 50?

  • U ontvangt heel veel dankbaarheid vanuit de vereniging
  • Vermelding op het ledenbord in onze kantine  en een vermelding op de website van de VV Eenrum op de pagina van de Club van 50
  • Gratis toegang tot onze activiteiten

   Is dit ook iets voor u?
  Wilt u op deze manier onze vereniging ondersteunen? Meld u dan per mail aan bij van de Club van 50: clubvan50@vveenrum.nl of lever een aanmeldingsformulier persoonlijk in bij één van de commissieleden of in de daarvoor bestemde brievenbus in de kantine.

  Vragen?
  Heeft u nog vragen over de Club van 50 spreek dan een van de bestuursleden aan of stuur een e-mail naar: clubvan50@vveenrum.nl

  Word lid van de Club van 50, U zou ons er flink mee helpen!