• De voetbaldames van EKC (Eenrum Kloosterburen Combinatie) uit beide genoemde dorpen staan nu als gevolg van het coronavirus ook stil. Dames 1,spelend in de 2e klasse, begon aanvankelijk goed en heeft zelfs op de 2e plaats gestaan. Echter door afwezigheid van speelsters door blessures en andere redenen ging het de laatste tijd wat minder en is de ploeg nu afgezakt naar een 6e plaats waar het staat met 23 punten uit 15 wedstrijden en een doelsaldo van 34 voor en 36 tegen. Dit is wel maar 4 punten vanaf plek 9 waar men veroordeeld wordt tot promotie/degradatiewedstrijden. De 34 doelpunten werden tot nu toe gemaakt door: Sarah Rijzinga 22, Emma Postma 3, Chantal Hofman 2, Rebecca Postma 2, Judith Zuidersma 2, Gretha Annema 1, Johanna van de Steeg 1 en Janet Toonder 1.
    Dames 2 die uitkomen in de 5e klasse kennen gelukkig geen degradatieperikelen. Zij spelen tot nu toe een redelijk goed seizoen. Het team kampte ook met afwezigheid van een aantal speelsters waardoor een aantal wedstrijden niet doorging maar met behulp van invalsters konden de overige wedstrijden toch gespeeld worden. Zij staan nu op een 5e plaats met 19 punten uit 11 wedstrijden en een doelsaldo van 27 voor en 31 tegen. Hier kwamen de doelpunten op naam van Chantal Hofman 15, Mila Bolt 3, Romy Rijzinga 3, Lisanne Tammens 3, Charlotte van Dort 1, Christina Prins 1 en To Woensdrecht 1. Zoals het nu lijkt kunnen beide teams medio april weer spelen maar dat is nog afwachten gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus.