WOUTER JONGSMA NIEUWE ELFTALLEIDER EENRUM 1

Ontzettend blij zijn wij dat we kunnen melden dat we erin geslaagd zijn een geweldige nieuwe teamleider voor ons eerste elftal zondag mannen te vinden. Onze huidige teamleider Tjidsger Veenstra had enige tijd geleden aangegeven te willen stoppen als teamleider.

Zo’n 10 jaar is hij onze zeer betrokken en bevlogen teamleider geweest , wij zijn als bestuur Tjidsger hier zeer dankbaar voor. Tjidsger heeft aangegeven dat hij zeker nog zijn bijdrage wil leveren als vrijwilliger bij onze mooie vereniging en hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Zo zal Tjidsger vast en zekert nog wel eens een keer z’n camera pakken om een film te maken van de wedstrijd van het eerste elftal of een mooi verslag te schrijven.

Per direct vervangt Wouter Jongsma voor een ieder die onze vereniging enigszins kent zeker een bekend gezicht. Wouter is niet weg te denken bij V.V. Eenrum, een geweldige vrijwilliger met een niet te stuiten betrokkenheid. Wouter treedt per november terug als bestuurslid zodat hij zich vanaf dat moment helemaal kan richten op zijn nieuwe rol. Naast teamleider zal Wouter ook nog nauw betrokken blijven bij de taken die hij nu vanuit het bestuur op zich neemt, waar we ook erg blij mee zijn.

Wij wensen Wouter ontzettend veel plezier in z’n nieuwe rol als teamleider, daarnaast zijn we nog op zoek naar een versterking van de staf van onze eerste selectie. Wij zoeken nog een grensrechter , mocht je belangstelling hebben hiervoor neem dan contact op met Wouter.

• Wouter Jongsma voor het eerst in actie tijdens de thuiswedstrijd tegen koploper Blauw Geel, 5-0 overwinning.