• Laatste wapenfeit: de vrije trap van Quincy Dijkstra die buiten bereik van de keeper hard tegen de kruising van paal en lat uiteen spat. Symptomatisch voor het seizoen tot dusver: nèt niet. Wanneer eindigt pech en begint geluk? In een wedstrijd met weinig schoten binnen de palen maar wel volop strijd kon het weer alle kanten op. De bezoekers gingen na een benutte strafschop met 0-1 de rust in. Via een afstandsschot van Jurriën Mulder kwam de thuisploeg na een uur spelen op gelijke hoogte. Enige minuten later bepaalde Sije Tillema de eindstand op 1-2. Alle laagvliegers verloren deze zondag, zodat een plaatsje boven de promotie- / degradatiewedstrijdenstreep nog steeds slechts op drie punten afstand ligt….

link naar doelpunt Eenrum: