• FC Groningen gaat on tour! De trots van het noorden komt naar Eenrum om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 12 jaar. Deze mogelijkheid is ontstaan door de versoepeling van de maatregelen rond het coronavirus, die het kabinet op 21 april j.l. bekend maakte. Bij FC Groningen on tour worden alle overheidsrichtlijnen in acht genomen die nodig zijn bij de organisatie van de activiteit.
   
  FC Groningen komt op zaterdag 13 juni naar het sportpark van V.V. Eenrum. Bij FC Groningen on tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint s'ochtends om 9:30 uur en duurt tot 15:30 uur. De kinderen kunnen zich na een periode met beperkingen heerlijk een dag uitleven op het voetbalveld. 
   
  Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on tour kost €42,50 per persoon en is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen certificaat en een FC Groningen gadget. Opgave kan via de onderstaande link, voor al onze jeugdleden hebben wij als VV Eenrum een mooie korting, jullie krijgen van ons 22,50 euro retour. Let op! Bij opgave moet iedere deelnemer eerst 42,50 euro betalen. 
   
  Aanmelden voor FC Groningen on Tour kan via: https://www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof/ontour