• De wedstrijd Eenrum-SPW, vanwege het nog niet vrijgeven van de velden in Eenrum, gespeeld op het complex van buurman Rood Zwart Baflo eindigde in een verwachte overwinning van de bezoekers. Dat ging verre van gemakkelijk. Er moesten zelfs twee al dan niet terechte stafschoppen aan te pas komen om het pleit te beslechten. Na een 1-1 bij rust werd het uiteindelijk 2-3 voor de Stadskanaalsters, die daardoor zonder puntverlies bleven.

    De “thuisploeg” kwam in de zevende minuut na een vrije trap van Quincy Dijkstra en een doorkopbal van Tim Spijk via Sander Smit op voorsprong. SPW mocht aanvallen, maar werd zelden gevaarlijk. Er was een, in de ogen van velen onterechte strafschop (de bal werd geraakt, niet de speler) voor nodig om op gelijke hoogte te komen. Rodan Farrell zorgde voor de 1-1 bij rust.
    Na de pauze benutte dezelfde speler opnieuw een elfmetertrap. Kort daarop verdween een schot van Bram Poelman in de verre hoek en leek Eenrum rijp voor de slacht. Niets was minder waar: Nick Rijzinga tikte, met nog een half uur te spelen, van dichtbij attent een prima lage voorzet van Douwe van der Meulen in het doel. Daar bleef het qua doelpunten echter bij.

    Samenvatting hieronder!