• Algemene ledenvergadering in Corona tijd

Beste leden en ouders verzorgers van leden

Normaliter zouden jullie inmiddels de uitnodiging voor onze Algemene ledenvergadering hebben ontvangen, echter door alle Corona maatregelen is dit momenteel op geen enkele wijze fysiek mogelijk. De afgelopen weken hebben we verschillende opties besproken, waarvan het uitstellen van de ALV ook een optie was.

Als bestuur hebben wij echter besloten om de Algemene Ledenvergadering wel door te laten gaan, te meer omdat het verdere verloop van de pandemie zich moeilijk laat voorspellen en we ook staan te popelen om jullie op de hoogte te brengen van alle mooie ontwikkelingen binnen onze vereniging.

Voor ons is het belangrijk dat onze ALV toegankelijk is voor al onze leden, een veilige digitale variant dus ook. Daarom hebben we het volgende bedacht.

Wij gaan ons jaarverslag in een digitale (film) compilatie maken, deze is relatief gemakkelijk te verspreiden ( via whatsapp, website en facebook) en hierdoor zeer toegankelijk. Hierdoor brengen we jullie op een creatieve manier zeer beeldend op de hoogte van alle ins en outs van onze vereniging.

Na de verspreiding van het digitaal jaarverslag is er een mogelijkheid om met het bestuur contact op te nemen voor eventuele vragen en/of opmerkingen. Gezien de maatregelen zal dit dan niet met ons voltallige bestuur zijn, om ook dit alles op een veilige en verantwoorde manier te kunnen laten plaatsvinden. Uiteraard kan via de telefoon met 1 van ons ook.

De kascontrole zal net als anders gewoon plaatsvinden, waarna het financieel jaarverslag ook in kan worden gezien, uiteraard kan onze penningmeester hierbij eventuele uitleg verschaffen.

Los van individueel contact met bestuursleden, is het de bedoeling dat we een soort ‘spreekuur’ gaan organiseren waarbij leden die vragen of opmerkingen hebben over de jaarverslagen en/of de financiën, zich op kunnen geven om deze met een delegatie van het bestuur te bespreken. Wij hopen dat op deze manier een zo goed mogelijk alternatief hebben gevonden voor onze fysieke ALV, mochten er vooraf al vragen en/of opmerkingen zijn dan kunnen jullie uiteraard ons contacten via de telefoon of via algemeenbestuur@vveenrum.nl.

Tevens kun je hier een email heen sturen met het verzoek om bij het ‘spreekuur’ aanwezig te kunnen zijn. De ‘spreekuren’ zijn vooralsnog ingepland op woensdag 2 en donderdag 3 december in de avond. In de week voorafgaand aan deze avonden zal het digitale jaarverslag worden verspreid.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur