• Het kabinet heeft afgelopen week extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Dit betekent per direct het volgende:
    - Er is geen publiek meer toegestaan bij wedstrijden
    - De kantine gaat dicht

Op het sportpark mogen derhalve alleen spelers, coaches, begeleiders, bestuurders en vrijwilligers aanwezig zijn. Chauffeurs van kinderen naar een uitwedstrijd worden als teambegeleiding gezien. Dit geldt niet voor ouders van thuisspelende kinderen. Daar waar er kinderen zijn die specifieke begeleiding nodig hebben, wordt er een uitzondering gemaakt.

De kleedkamers zijn open voor leden onder de 18 jaar, er kan niet gedoucht worden. De kleedkamers zijn dus gesloten in het geval van seniorenwedstrijden. Wel is het mogelijk in dat geval, na overleg met een bestuurslid, tassen in de kleedkamers te leggen.

Vanuit het bestuur gaan we deze regels strikt handhaven. Bij wedstrijden in Eenrum zullen bestuursleden en vrijwilligers aanwezig zijn die gaan letten op naleving van de regels.
    Als bestuur zijn we persoonlijk aansprakelijk voor de situatie op het sportpark in Eenrum en bij (herhaaldelijke) overtredingen van de regels zullen we genoodzaakt zijn het sportcomplex te sluiten en alle teams terug te trekken uit de competitie.

We vertrouwen er dus op dat iedereen de instructies van het bestuur en de vrijwilligers op volgt: Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat er nu maar ook in de komende periode gevoetbald kan blijven worden in Eenrum.